FORR

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » FORR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Стройка » дизайн студії краси


дизайн студії краси

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Де подивитись варіанти дизайну студії краси цікаві? Щоб не за всі гроші світу, звичайно, з адекватним цінником щоб працювали. У них є портфоліо десь, подивитись?

0

2

студією можуть називати різні варіанти, і коли там один великий зал і є місця для різних фахівців окремі. Ви шукаєте просто  хороших дизайнерів чи саме тих, що мали досвід з такими замовленнями?

0

3

Коли я почав  шукати студію дизайну інтер'єру, щоб замовити  проект салону краси. Ми там плануємо такі послуги надавати: окрім косметології тіла та обличчя, буде ще манікюр та педикюр,  ще знайшли вже фахівця з масажу і  лазерної епіляції, буде візажист, лашмейкер-бровист і майстер з  татуажу.З того, що передивились вже, більше сподобалось портфоліо на сайті студії  Adesign: по-перше   вони мають досить адекватні ціни (від 30$ за кв.м.), по -друге - у них велике портфоліо успішних проектів з такими крутими візуалізаціями та всюди там  сучасний стиль.
Може ще якісь порадити студії з аналогічним досвідом та доступними цінами? А то деякі вимагають  від 4000 $ за проект або від 60 $ за кв. (ціни в інших іменитих студіях) і  це ж просто
ну "овер дофіга" виходить.

0


Вы здесь » FORR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Стройка » дизайн студії краси