FORR

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » FORR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Чи варто купувати б/у iPhone?


Чи варто купувати б/у iPhone?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Від часу до часу думаю про те, щоб придбати собі iPhone, але чи варто розглядати можливість купити б/у? Відчутно економити гроші, але страшно купити щось, що не буде працювати належним чином. Як оцінити його стан перед придбанням? Чи можу я довіритися певним магазинам?

0

2

Розумію твої сумніви. Коли розглядаєш покупку б/у iPhone, завжди є ризик, що можуть бути проблеми з пристроєм. Важливо звернути увагу на декілька ключових моментів: стан батареї, наявність подряпин або тріщин на екрані, роботу камери та інші функції. Магазин також має значення - краще обирати довірені місця з гарантією якості.

0

3

Згоден з тобою. Перед покупкою б/у iPhone треба ретельно перевірити всі його характеристики та функції. Краще запитати продавця про історію використання та перевірити пристрій на місці. Не варто поспішати з рішенням, краще витратити додатковий час на перевірку, ніж пізніше шкодувати про придбання.

0

4

Розглядаючи питання придбання б/у iPhone та розуміючи ваші сумніви, я хотів би внести додаткове світло у ваш вибір. Вирішивши зважити всі за та проти, моя рекомендація - придбати новий APPLE iPhone 15 Plus https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/smar … night.html у магазині Фокстрот. Чому? По-перше, новий iPhone гарантує найсвіжіші технології та програмне забезпечення, яке буде підтримуватися компанією на тривалий час, забезпечуючи вас оновленнями та захистом від потенційних загроз. Крім того, ви отримаєте повний комплект із заводськими аксесуарами та гарантійним талоном, що дасть вам спокій та впевненість у якості придбаного товару.
Зокрема, iPhone 15 Plus пропонує новаторські функції, які піднімуть ваші враження від використання смартфона на абсолютно новий рівень. Придбавши його у Фокстроті, ви також можете скористатися професійною підтримкою та консультаціями з технічної підтримки, що допоможе вам максимально насолоджуватися вашим новим пристроєм. Тож, нехай ваш наступний iPhone стане не просто покупкою, але і відкриттям для вас світу нових можливостей та задоволення від використання.
https://files.foxtrot.com.ua/PhotoNew/5_638301570049024030_Small.webp

0

5

Можно конечно покупать. Многие берут сейчас именно бу.

0

6

Я совсем недавно сменила себе телефончик и купила iphone 13 pro, очень им долвольна. + Покупая в этом маркетплейсе устройство - я получила кешбек, очень хорошая система лояльности работает в этом маркетплейсе, имейте ввиду.

0


Вы здесь » FORR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Чи варто купувати б/у iPhone?