Чи вам коли-небудь доводилося розбиратися, як самостійно прати HEPA фільтр? Маю на увазі той чудовий момент, коли ти вдома дивишся на свої ковзанки-фільтри та розумієш, що, мабуть, настав час прибрати. Як ви це робите без шкоди для фільтра та свого здоров'я? Діліться досвідом, будь ласка!
Чи можна прати HEPA фільтр?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-12-22 21:56:19
Чи вам коли-небудь доводилося розбиратися, як самостійно прати HEPA фільтр? Маю на увазі той чудовий момент, коли ти вдома дивишся на свої ковзанки-фільтри та розумієш, що, мабуть, настав час прибрати. Як ви це робите без шкоди для фільтра та свого здоров'я? Діліться досвідом, будь ласка!
О, звісно! Мені доводилося вивчити, як самостійно чистити HEPA фільтр. Все простіше, ніж здається! Зазвичай я використовую простий спосіб – відсмоктую залишки пилу з поверхні фільтра за допомогою пилососа з м'яким насадком. Потім протираю його м'якою ганчіркою, але без води. Цей спосіб дозволяє зберегти ефективність фільтра. І вчора натрапив на цікаву статтю за посиланням https://vencon.ua/ua/articles/mozhno-li-myt-hepa-filtr – там подробиці про те, як правильно чистити. Дуже корисна інформація, раджу переглянути!