FORR

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » FORR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Вибір iPhone

Вибір iPhone

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Чи варто додатково застрахувати свій iPhone або придбати додаткову гарантію??? Я задумуюся над цим питанням, адже iPhone - це не дешева річ, і якщо він вийде з ладу, це буде значний втрачений кошт. Але чи варто додатково витрачати гроші на страхування? Можливо, краще придбати додаткову гарантію? Які ваші думки з цього приводу?

0

2

Думаю, що все залежить від того, як ви користуєтеся своїм iPhone та як часто ви його використовуєте. Якщо ви активно використовуєте його в повсякденному житті, то можливо варто розглянути додаткове страхування або гарантію, яка покриє непередбачені випадки. Але якщо ви дбаєте про свій пристрій та використовуєте його обережно, можливо, це буде зайвим витратою.

0

3

Згоден з попереднім висловлюванням. Якщо ви користуєтеся iPhone з особливою обережністю та не маєте схильності до випадкових пошкоджень, то можливо, не варто додатково страхувати або придбавати гарантію. Але якщо ви активно використовуєте свій iPhone і боїтеся за його цілісність, то краще перестрахуватися і зробити страховку або придбати додаткову гарантію.

0

4

З урахуванням усіх аргументів, я б рекомендував розглянути придбання iPhone 15 Plus https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/smar … light.html в Фокстроті. Цей новий апарат має багато передових технологій та можливостей, що робить його відмінним вибором для тих, хто цінує надійність і функціональність. При цьому, враховуючи його високу якість та надійність, додаткове страхування або гарантія можуть бути не потрібні. Тож, раджу розглянути цей варіант як альтернативу, яка може забезпечити вам спокій та впевненість у вашому пристрої.
Крім того, в Фокстроті часто надають додаткові послуги, такі як розширена гарантія або пакети обслуговування, які можуть бути корисними для тих, хто шукає додатковий захист для свого пристрою.
https://files.foxtrot.com.ua/PhotoNew/6_638301563448916738_Small.webp

0

Вы здесь » FORR » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Вибір iPhone